SöNdAg

Röjt undan en massa tvätt och plockat upp barnens packning. Dom sov hos Syster & Niklas inatt, och det hade gått kanoners! Hade inte tänkt mig något annat heller, men lite nervig var jag allt då Havanna är så mammig av sig! Men det är ju bara när jag är i närheten annars funkar det kalas bra!
Dom hämtade tjejerna vid 4 tiden igår och efter det drog jag hem till Sandra.
Duschade, lyssnade på gamla godingar, härjade, gottade i oss massa onyttigt, tjålade och drack gott.
Ingen av oss var direkt på hugget för en utekväll, men det blev helt okej ändå!
Men måste erkänna att denna jäkla stad är riktigt tråkig att gå ut och festa i.
Antingen är det inte en käft ute (som igår typ) iallafall ingen man direkt kände eller så är det yngre människor som man aldrig sett (som igår) eller så är det bråk och tjafs!
Ja typ så funkar det väl i den här stan! Nästa gång jag tänkt mig ut tänker jag nog utforska Falun istället, hört att det är kanon kul där! Så man kanske ska dra ihop ett gäng och åka dit och röja! =)

Idag då, vi sov till halv 12! As skönt!!
Sen upp och plockade lite, fick även upp Thildes draperi in till hennes rum som hon fick igår! Men ångrar att jag ens satte upp det, det klingar och har sig varenda jäkla gång man går in där!!!
Men men va gör man inte för sina älskade barn <3 Hon vart iallafalla överlycklig när hon kom hem och såg att den hängde där. Så den får väl hänga där tills den går sändet helt enkelt!
Barnen kom hem runt 2 tiden, och efter det blev det söndagsmat & fika vid Svärmor tillsammans med dom och H,J&E =) Kalasgött!!

Eftersom det krånglar med att få in bilder så får ni ett bildlöst inlägg!
Seee Yaaaaa <3

Kommentarer
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Falun är en kul stad att gå ut i. Eller har varit iaf. Nu är det ju några år sedan jag bodde där och så, men testa vet ja! :)

2012-01-15 @ 22:23:13
URL: http://annacondas.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0