Tack BLOGG APPEN!

Det var då verkligen på tiden att dom fixat blogg appen! Grattis :) Haha mycket enklare för mig att blogga via den här, har ju aldrig tid med datorn längre känns det som.. Nä det ska bli riktigt skönt med 1 veckas semester, och på fredag börjar den ;) Barnen har börjar på nya dagiset nu, vi fick erbjudande i måndags att flytta Thilde till sitt framtida dagis reda nu så vi tackade ja.. Så skönt att ha dem Istan och på samma dagis.. Det går super bra för dem och dem trivs, glada barn glad mamma ❤


Säterdalen i bilder

LIte härliga bilder från mini trippen till Säterdalen 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8 Arbetsdagar Kvar!

Känns riktigt skönt att det bara är 8 arbetsdagar kvar innan jag får vara lite ledig med familjen i 1 vecka.
Vi har inte riktigt bestämt oss vart det bär av =) Men packa bilen och bara åka någonstans lockar mest, alltså bara ta dagarna som det kommer på bortaplan! Blir nog toppen!
 
Är lite känsloladdat just nu i mitt huvud, lite kaos så att säga!
Lite nervös över hur det kommer bli nu när båda barnen ska byta dagis. Havanna kommer att gå på sommardagis på sitt blivande dagis så hon kommer ju bli insatt där redan nästa vecka sen gå kvar där tills inskolningen börjar.
Dock tror jag då inte att vi kommer behöva vara med och skola in henne.
Och hennes nuvarande fröknar tror inte att det kommer bli minsta problem för henne att börja där då hon är väldigt framåt och positiv till allt.
Blir så glad av att komma och hämta henne på dagis och höra fröknarna bara prata gott om henne och hur duktig hon är för sin ålder.
För hon visar då verkligen klart och tydligt vad hon vill fast, hon inte pratar speciellt mycket. Men hon lär sig nästan ett nytt ord varje dag =) 
Lilla skruttan 
 
Thilde hon är lite förvirrad över hur allt ska bli.. Men både vi och dagisfrönarna på hennes nuvarande dagis pratar med henne varje dag och förklarar hur det kommer bli och så.
Jag tror inte att det kommer bli några som hels problem för Thilde att komma in i allt på nya dagiset hon har ju redan Felicia, Alexander och Elvira som går där.
Det enda som jag tror hon tycker är jobbigt det är just att inte ha sina gamla dagis kompisar med sig.
Vilket jag också tycker är super jobbigt, hon har ju ändå gått med dom sen start... :( 
Så det är nog mer jobbigt för mig än för barnen för dom anpassar sig ju rätt så fort.
Men allt kommer ju bli kanon, både för oss och för dem. Dom ska ju ändå gå iskolan där ändå till 9:an och få sina blivnade framtida klasskompisar =)
 
Puss&Kram 
 
 
 
 

Söndag, + Uppdatering!

Huvudet värker och jag är allmänt trött hela jävla tiden (ursäkta språket). Men är lite trött på den är sommaren nu faktiskt! Meeeera soooool tack!!! 

Jag skulle uppdatera er lite om vad som hänt den senaste tiden.
Förra helgen tog vi oss en liten mini tripp till säterdalen, herrejösses va länge sedan man var där. Vi var mycket där när jag var liten. Barnen älskade det och pricken över i:et var ju att just den helgen (midsommarhelgen) så var det tivoli där :) Tjoho!
Var iallafall en kanon mysig tripp med familjen och familj Österberg/Thungberg <3

Midsommarafton firade vi med dans runt midsommarstången ute i hagge i år med Mamma, Vesa, Sussie, Totto och barnen =) Hur mysigt som helst! Som en riktig midsommar ska va! Massa barn, skratt, jordgubbar, blommor i mängder, klänningar, skratt och dans, och mycket mer därtill!
Men efter midsommardansen promenerade vi tillbaka till Mamma för fika, och den hederliga jordgubbstårtan såklart =)
Och efter det åkte vi hemåt igen med familjen Ö/T för grillning och kvällstjål på altan =)

Mysigt värre! <3 TACK för en fin helg vänner...

Familjen i när vi var i Säterdalen <3  

Mina fina tjejer igår på Loppislördag och Lunch på China <3

Älskar er 

Nu ska jag ta och fixa allt inför morgondagen sen krypa ner i soffan och käka chips och dipp!

Kram&Puss på er!

 


RSS 2.0