Vecko/Månads handling!?

Idag tog jag lite av varje ur frysen o kylen till kvällsmat!
Så man blir av med lite innan man ska fylla kyl och frys igen...
Tänkte även höra med er som läser min blogg om hur ni gör i era familjer.

Veckohandlar ni eller månadshandlar ni?



Kommentarer
Postat av: Hanna

ja visst,i helgen har vi fullt upp men ni kan komma nästa vecka om ni har tid då.vi veckohandlar..läste i tidningen för inte så länge sen att man inte tjänar på att månadshandla utan att de brukar bli dyrare då..kram

2010-01-14 @ 20:04:17
URL: http://hannaagerberg.blogg.se/
Postat av: Marih

När jag levde ett familjeliv som sambo så månadshandlade vi...men nu när jag är ensam med lillan så blir det veckohandling, eller 2ggr/månad. Beror på hur duktig jag varit med inhandlingslistan. Men blir deffinitivt billigare att storhandla och planera sina inköp och försöka låta bli de spontana sugens inköp :)

2010-01-14 @ 20:32:45
URL: http://familiaberglund.blogg.se/
Postat av: Linda

Det beror lite på vad jag känner för. Förra månaden månadshandlade jag, men det slutade med att man sparade sådant mat som man inte var sugen på till slutet och då var det ju ingen roligt att laga mat...;-) Lättare att förutspå vad man vill och hinner med att laga när man handlar veckovis så det har jag gjort den här månaden och det har fungerat bättre. Inte lika många småhandlingar heller när man lättare ser hur mycket man behöver av allt under en vecka än om man handlar för en hel månad.

2010-01-15 @ 07:03:01
URL: http://minlillafamilj.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Vi skriver matlista för en hel månad och storhandlar då för en hel månad. Det är mjölk och grönsaker som man får handla eftersom det tar slut. Det är nog mer ekonomiskt att månadshandla..

2010-01-15 @ 07:11:12
URL: http://familjenjanssonostby.blogg.se/
Postat av: Madde

Vi veckohandlar, gör en veckomatsedel på helgen och handlar till det. Blir mindre ´"barn"mat då. Annars är det så enkelt med fiskpinnar, köttbullar etc..Och det blir så tråkigt. Detta funker superbra för oss.

Hoppas det är bra med er annars. Kram

2010-01-15 @ 08:35:07
Postat av: Carolin och Felix

Vi vecko handlar och ibland tar vi lite bas saker...

2010-01-16 @ 01:33:23
Postat av: jonna

vi månads handlar, jag skriver lista på vad som ska handlas hem, som mjöl redning salt och sånt som man inte handlar så ofta brukar jag titta upp hur mkt man har kvar. så brukar vi göra matlistor(ibland om orken finns haha). men brukar slinka in på affären iaf vilket är dumt, men en helg om man blir sugen på nå helt annat än planerat.. kram

2010-01-16 @ 09:57:05
URL: http://jonnachoona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0